Blog

2014 éves horoszkóp


Új év - új kihívások - új lehetőségek - hello 2014! :-)

KOS:

2014 első féléve kritikus lesz a Kosok számra. Nagyon kell vigyázniuk magukra, a családjukra, a párkapcsolatukra és a karrierjükre. Legyenek türelmesek és elnézőek! A nehezén majd a születésnapjuk után lesznek túl. Olyan bolygókereszt lesz az égen, ami asztrológiailag a legnehezebb. Ne aggódjanak, szerencsére májustól minden jóra fordul.

Az év második felében egy szuper bolygóháromszög végre meghozza az eredményeket szeptember 29. és október 11. között. Azután Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója is elkezdi segíteni a Kosokat. Így év végére elfelejthetik a korábbi gondokat, és pozitívan zárhatják a 2014-es évet.

BIKA:

2014 első felében óvatosan kell közlekedniük, mert balesetveszély leselkedik a Bikákra. Emellett a karrierjük építésére érdemes koncentrálniuk. Szerencsések lesznek, mert kapnak baráti segítséget és jó tanácsot. Valaki megsúgja nekik, hogy mire figyeljenek. Ha megfogadják, nagy sikerek várnak rájuk.

A második félévben a Bika szülöttek fészekrakáson gondolkodnak. Jó eséllyel megtalálhatják álmaik otthonát, közben gyarapodhat a család is. Születés, költözés lehetséges. Év vége felé szerelmes hangulatba kerülnek, rájuk találhat a nagy Ő! Ha van már párjuk, ne tegyék féltékennyé!

IKREK:

2014 elején a pénzükre kell ügyelniük az Ikrek szülötteknek. Igaz, hogy megnő a bevételük, de sajnos a kiadásaik is. Lehet, hogy hozzá kell nyúlniuk a spórolt pénzükhöz. Az első félévben többször érezhetik úgy, hogy elpártolt tőlük a szerencse, de szó sincs ilyenről. Csak meg kell tanulniuk beosztóan költekezni!

Az év második felében több utazásra nyílik lehetőségük. Ez óriási ajándék. Nagyon fogják élvezni mindet, mindenképpen vágjanak bele! Az év vége közeledtével végzetszerű szerelem robbanhat be az Ikrek életébe. Az év utolsó napjaiban Szaturnusz, a Nagy Sors bolygója sorsszerű találkozást hozhat.

RÁK:

2014 nem kezdődik valami jól a Rák szülöttek számára. Egy olyan bolygókereszt lesz az égen, ami minden életterületet érint, ami fontos nekik: otthon, család, szülők, társ, hivatás, közérzet. Ha megőrzik derűlátásukat, akkor minden rendben lesz. Elengedhetetlen, hogy aggódás helyett értékeljék azt, amijük van.

A második félévben rengeteg bevételt mutatnak a bolygók. Úgy tűnik, ez megoldja a gondjaikat, de csak akkor, ha nem kezdik el két kézzel szórni a pénzt! Persze megvehetik azt, amire régen vágytak. Mindenképpen tegyenek félre! Az a legokosabb, ha kevesebbel gazdálkodnak, mint a tényleges bevételük.

OROSZLÁN:

2014 kicsit unalmasan, szokványosan indul az Oroszlán jegyben születtek szempontjából. De ez nem jelenti azt, hogy ne kellene az egészségükre vigyázniuk. Sőt! Kerüljék a szeles, hideg, huzatos helyeket! Egy betegség hosszú időre kivonhatja őket a forgalomból, ami a legrosszabbkor jön.

Az év második felében, a születésnapjuk tájékán, július közepén Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója belép az Oroszlán jelébe, és kb. 1 évig ott is lesz. Ez szó szerint azt jelenti, hogy melléjük áll a szerencse. Ettől megnő az önbizalmuk és a vonzerejük. Nem csoda, ha sok hódolójuk lesz!

SZŰZ:

2014 gyerekvállalás kérdésével indul a Szűz szülöttek életében. Úgy érzik, most kell döntést hozniuk. Ebbe nem szólhatnak bele mások, csak ők tudják, érzik, mi a helyes és aktuális. Emellett a pénzügyek okozhatnak fejtörést. Az a jó hír, hogy ez csak áprilisban látszik. Utána rendbe jön minden.

A második félévben, a Szűzek a születésnapjuk tájékán elővigyázatosan közlekedjenek és kommunikáljanak! Ebben az időszakban ugyanis veszélyt mutatnak a bolygók. Ezt óvatossággal és diplomáciával védhetik ki. Év vége felé az ingatlan ügyeik jóra fordulnak, így bőven lesz teendőjük a karácsonyi ünnepek mellett.

MÉRLEG:

2014 egy feszült bolygóállással indul. Ez negatívan hat a Mérleg szülöttekre. Közben Mars energiát és határozottságot ad nekik. Ennek a kettőnek a kombinációja sikereket hozhat. Persze csak akkor, ha optimizmusuk és pozitív hozzáállásuk töretlen marad. Ez csak és kizárólag rajtuk múlik.

A második félévben váratlanul sok pénz bevételre számíthatnak a Mérlegek. Nem lesz könnyű eldönteni, hogy mi a legsürgősebb. Ezek után utazási és/vagy tanulási lehetőség jön be az életükbe. Ne sokat mérlegeljenek, mert elszalasztják ezt a szuper esélyt! A karácsony meghittnek és szépnek ígérkezik.

SKORPIÓ:

2014 elején a Skorpióknak kerülniük kell mindenféle munkahelyi pletykát. Máskülönben kínos szituációba keveredhetnek, és megnehezíthetik a saját munkájukat is. A tavasz lehet hűvös, szeles, könnyen meg lehet fázni, emiatt nagyon kell vigyázniuk az egészségükre.

A második félévben Mars a Skorpióba lépve energiát, de türelmetlenséget is hoz. Szerencsére a sikerek önbizalmat és lelkesedést adnak nekik. A születésnapjuk környékén magasabb pozíciót és/vagy több munkát fognak kapni. Így kevesebb idejük marad a magánéletre, ez pedig otthoni elégedetlenséget válthat ki.

NYILAS:

2014 elején oda kell figyelniük a kiadásaikra a Nyilas szülötteknek. Nem tervezett kötelező kiadásuk lehet. Bosszankodás helyett fizessék ki! Ezek után egy szerelmi flört dobogtathatja meg a Nyilasok szívét. Valaki a múltból tér vissza vagy egy új, aki kísértetiesen hasonlít egy régi szerelemre.

Az év második felében a Nyilasok mellé áll a szerencse. Remek kilátások nyílnak külfölddel kapcsolatosan. Csak az a kérdés, hogy jól beszélik-e a nyelvet. Ha nem, kezdjenek el tanulni! Az év végén Szaturnusz, a nagy sors bolygója belép a Nyilas jelébe. Ez sorsszerű és nagy változásokat indít el.

BAK:

2014 januárja és áprilisa próbára teszi a Bakokat. Olyan kereszt lesz az égen, ami az elmúlt évek egyik legfeszültebb bolygóállása. Ha elkeserednének, gondoljanak arra, hogy „ez is elmúlik egyszer”. A folytatásban családalapításon fognak gondolkodni. Ha nem tudnak dönteni, akkor várjanak még, koncentráljanak inkább a karrierjükre!

A második félév sokkal békésebbnek ígérkezik. Nem kell semmi miatt aggódniuk, nem kell nagy döntéseket hozniuk. Azután egyre fáradékonyabbak lesznek, az év végi hajrából kidőlhetnek. Pont ezért nem szabad semmi pluszt bevállalniuk. Csak komótosan, és csak a kötelező ügyeket vigyék!

VÍZÖNTŐ:

2014 elején rengeteg munkája lesz a Vízöntőknek. Csak akkor fognak tudni helytállni, ha minden korábbinál jobban vigyáznak magukra. Óvatosan közlekedjenek és pihenjenek eleget! Ezek után ingatlan ügyekkel kell foglalkozniuk. A fészekrakás kérdésében kedvező bolygóállások lesznek az égen.

A második félévben óriási szerelembe eshetnek. Amennyiben már van párjuk, esküvő jöhet szóba. Természetesen nem kell meggondolatlanul beleugraniuk. Decemberben Mars belép a Vízöntő jelébe, ami sok energiát hoz a Vízöntőknek. Ez év végén pont jókor jön, de türelmetlenné is teheti a Vízöntőket.

HALAK:

2014 elején a gyerekek miatt fájhat a Halak szülöttek feje. Probléma helyett tekintsék feladatnak mindezt! Majd a szülők, vagy más idősebb rokonok vonják magukra a Halak figyelmét. Segíthetnek, de nem kell egyedül. Fogjon össze a család! Ez elvárható, és itt az ideje, hogy mások is szerepet vállaljanak.

Az év második felében olyan feladatot fognak rájuk bízni, ami több felelősséggel, több munkával és több pénzzel is jár. A sikerek előfeltétele a lelkesedés és az elszántság, hogy megmutassák, mire képesek. Majd utaznának, tanulnának vagy költöznének. Ne fogják vissza magukat! Semmi sem lehetetlen…


Archívum