Blog

Tízmilliószoros napok 2014-ben


Ismeritek a tízmilliószoros napok történetét, ugye?
Megmutatjuk, idén mikor lesznek!

Ha mégsem vagy benne biztos, hogy miről is van szó, röviden elmeséljük. Ha követsz minket, már biztosan tudod, hogy a Hold aktuális állásának mindig van valamilyen jelentése és ereje. Erről korábban ITT írtunk bővebben.

Hónapról hónapra asztrológusunk, Székelyhidi Ági segítségével be is számolunk mindig, hogy miylen energiákra kell odafigyelnünk. Ezek az energiaáramlások azonban nem előírások és szorosan követendő példák, sokkal inkább afféle előrejelzések, hogy mire kell odafigyelnünk vagy mit tartsunk előtérben az adott időszakban.

Erről szólnak a milliószoros napok is

A tibeti, buddhista hagyományokból eredő napok lényege, hogy mind a pozitív, mind a negatív energiák sokszorozódnak (szó szerint "milliószorozódnak") és még erőteljesebben

visszaköszönnek gondolatainkban, cselekedeteinkben, az egész környezetünkben is, mint egy átlagos napon. A pozitív pozitívat, a negatív negatívat vonz, ennyire egyszerű. Ilyenkor próbáljunk mindig sikereinkre, boldogságunkra koncentrálni, hogy ez az érzés térjen vissza hozzánk, mint egy láthatatlan bumeráng.

A négy milliószoros nap tehát 2014-ben

  • Február 14., péntek
  • Június 13., péntek
  • Július 31., csütörtök
  • November 13., csütörtök

Légy nyitott és befogadó - erről szól ez a négy nap! :-)


Archívum