Blog

Ha van sapka...


Ez nem egy kifakadás, még mielőtt bárki is félreértené.

Inkább csak egy rövid összegzés, ami ezen a ponton talán fontos lehet, amikor ilyen kiélezett helyzetben állok a színpadon, és tudom, hogy nagyítóval figyelik minden lépésemet vagy azért, mert szeretnek és szurkolnak nekem, vagy azért, mert az ellendrukkereim, és alig várják, hogy a térdüket csapkodhassák kárörvendve.

Talán kezdjük is rögtön ezzel: hogy bejött-e a csatornaváltás? Igen, köszönöm, nagyon jól érzem magam az új helyemen! A Rising Star nem „csak” egy szórakoztató műsor, hanem egy teljesen új típusú közösségi élmény, ami rengeteg embert mozgósít hétről hétre! Szeretem a csapatot, akikkel együtt dolgozunk, jó szívvel, jó érzésekkel zajlik a munka, ami különösen fontos nekem. Sokkal, de sokkal fontosabb, mint az arctalan kommentek, a rosszindulatú cikkek vagy a savval átitatott médiakritikák, még mielőtt bárki is azt hinné, hogy ezzel lehet lemérni egy döntés helyességét.

Hogy megérint-e ha kritizálnak? Persze, mindig megérint, de csak akkor tart 5 percnél hosszabban a hatás, ha mérvadó helyről érkezik.

Hogy mit szólok Balázs beszólásához? („Kevés személyiség, nagy hang” – ha valaki lemaradt volna róla.) Ismer, dolgoztunk együtt, és szerintem jól kijöttünk. Sajnálom, ha ezt gondolja rólam. A nagy hang stimmel, ilyen vagyok, nehezen fogom vissza magam, ha valami lelkesít. Ez van.

 

Hogy vasárnap este úgy néztem ki, mint egy kirúgott matektanár? Oké, aláírom, hogy aznap megosztó volt a stílusom, de soha ne legyen rosszabb! Külön-külön a frizura és a ruha is tetszett, együtt talán nem működött, vannak ilyen napok is. De kinél nem? És csak a tisztánlátás kedvéért, pontosan ugyanazok az emberek vannak most is velem (fodrász, sminkes, stylist), mint akik az RTL-nél voltak. Nagyon szeretem őket, és ők is engem. Remélem...;-)

De ami mindennél fontosabb: nem lehetne, hogy túllendülünk végre a külsőségeken? Nem lehetne, hogy inkább arról beszélünk, hogy van egy látványos tehetségkutató, ami minden eddiginél nagyobb teret enged a nézői akaratnak? Hogy itt már a válogatókat is élőben követhetik, tehát felesleges minden összehasonlítás más tehetségkutatókkal? („Ilyen énekeseket páros lábbal rúgnának ki az X-Faktorból” – innen is. Hiszen ez egyelőre egy válogató. Azzal a különbséggel, hogy itt már ezen a ponton is beleszólhatnak a nézők a verseny alakulásába. Ha valaki nem elég jó, nem megy fel a fal. Ilyen egyszerű. Ha a legjobb 12-ig eljutunk, talán onnan van értelme az összevetésnek. De igazából onnan se. Megfér egymás mellett békében a két műsor. A tehetségek örülhetnek, van több fórum, ahol megmutathatják magukat az országnak. A nézők is örülhetnek: szombat és vasárnap estére is van szórakoztatás. Win-win.) Talán a mérhetetlen szarkazmus és irónia alatt, ami eluralkodott, van még aki megérti, hogy a Rising Star semmi mást nem szeretne, mint közösséget teremteni, és izgalmas családi szórakozást nyújtani a hideg vasárnap estékre.

Engedjétek, hogy vigyen a műsor, engedjétek be ezeket az énekeseket az otthonaitokba, a szívetekbe, segítsetek nekik, ha úgy érzitek, megérdemlik, legyetek részesei a nagy közös vasárnap esti játéknak, és ne az legyen a legfontosabb, hogy megint hogy nézek ki. Ez a műsor szívvel és szeretettel készül! Hosszú idő után először érzem ezt ennyire a zsigereimben. És tudom, hogy átjut a falon!:-)

Köszönöm, hogy elolvastátok.

Nóri


A blogbejegyzésből idézni csak szó szerint és kizárólag engedéllyel, valamint forrásmegjelöléssel lehet. Törköly Erika (+36703811212)


dr. Juhász Anita

2014. november 18. 11:13

Ezt mindenkinek olvasnia kellene, aki bírál. Akárkit is. Mert a "színfalak mögé" (itt ez szó szerint érvényes) keveseknek engedtetik bepillantás!!! Köszi Nóri! Hatalmas like!

Végh Viktória

2014. november 18. 11:20

Szia Nóri! Tudjuk jól, hogy honnan eredhetnek ezek a rosszindulatú megjegyzések, pszichológusként hosszasan boncolgathatnám a témát :), de nem teszem. A lényeg, hogy nagyon sokan vagyunk, akik szeretünk, és csodáljuk, ahogy hétről-hétre teljesítesz, tudva, hogy mindezt két kisgyermek mellett teszed.Légy büszke magadra! Mi nagyon büszkék vagyunk rád! Csak így tovább!Szép napot, Nóri! Viki

Zsuzsanna Zajakovszki

2014. november 18. 12:29

Nóri! Mindegy melyik csatornán vagy, mindegy mi van rajtad, milyen a frizurád, sminked. Mi nagyon-nagyon sokan úgy szeretünk, ahogy vagy! Önmagadért. Volt lehetőségem személyesen is találkozni Veled, alig egy méterre voltál tőlem, és el kell hogy mondja, élőben sokkal gyönyörűbb és csodálatosabb vagy, mint ahogy az a televízióban látszik. Rengeteget bizonyítottál már mind szakmailag és mind családanya. Fejet hajthatnak nagyon sokan előtted. Sok sikert kívánok Neked a továbbiakban is!

Kovácsné Békési Anna

2014. november 18. 12:38

Az a fontos, hogy akik szeretnek, melletted állnak. Te most is ugyanazzal az erőbedobással dolgozol, mint eddig. Rosszakarói pedig mindig, mindenkinek vannak. Nem kell ezzel többet törődni, mint amit muszáj... Sok sikert továbbra is! Vigyázz magadra és a családodra, ha ott minden rendben, akkor a többi nem számít!!!!!

Krukkné Varga Tünde

2014. november 18. 13:11

Én nem szoktam álltalában hozzászolni ilyenekhez de most nem tudom nem megtenni. Miota ikreim szűlettek sokféle negatív vélemény ér at ikres lét miatt azota kicsit kinyílik a bicska a zsebembe hogy ha valakit mindenféle ok nélkül bántanak. Az embereknek ugy érzem nincs jobb dolga de tényleg. Én a műsort nézem es nem Nóri ruháját ;) nekem fel sem tűnt hogy hogyan van öltözve talan azert mert nem hiszen hogy ez a fontos es talan azert mert semmi gond nem volt az öltözékvel. Én Norit mint műsorvezeto szeretem illetve a blogjan keresztül mint anyuka is kozel áll ahhoz amit én is képviselek mint anya. Sajnos az emberek szeretik bántani a másikat ilyenek pedig milyen szép lenne a világ ha egy kis megértést és elfogadást gyakorolna mindenki. És az is jo lenne ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és nem máséval. Csak hát persze könyebb más életébe beleszólni. Noir csak így tovabb es senkivel semmi el nem törődni. És az öltözék hmm..aki igy nez ki két baba után...az csaj elismerésre méltó.

Krukkné Varga Tünde

2014. november 18. 13:12

Az csak elismerésre méltó.bocsi ;)

Sz Edit

2014. november 18. 14:07

Ugyan már! Akit ez a pojáca kritizál annak jusson eszébe ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40 Úgy tudom buddhistának mondja magát, márpedig ha hisz benne, tudhatná, hogy amit most elkövet, azt visszakapja a következő életében...

Sz Edit

2014. november 18. 14:20

Ki az aki a munkahelyén úgy mond fel, hogy előbb bejelenti: "hé főnök, felmondok, csak előbb keresek másik melót"?

Médl Dorottya

2014. november 18. 15:40

Kedves Nóri! Még soha nem szóltam hozzá semmihez,de úgy kiakadtam azon,hogy már megint találtak egy embert,akit lehet bántani! Mi köze a teljesítményhez vagy egy műsor színvonalához,hogy ki mit hord,vagy épp melyik csatornánál dolgozik??? Szerintem SEMMI! Őszintén,nem nézem túl sokat egyiket sem,csak azt kívánom,hogy bárki bármit is mondd,peregjen le Rólad,mert nem ez a fontos! Ami meg az,azt Te is nagyon jól tudod! Öröm nézni,hogyan bővül a családotok és minden képen ragyogsz! Sokan irigyelhetünk ezért,s talán pont az irigyeid kritizálnak! Tegyék,de Te aludj jól ezután is!

Galambos József

2014. november 18. 15:50

Szia Nóri! Lehet furcsa hogy itt vagyok, és talán egyedüli férfiként, de kíváncsi voltam mit is is ez a Balázs.Ennek két oka van hogy az emberek kritizálnak: 1 Mert marhára irigykednek a sikereidnek, 2 Vagy szerelmesek beléd. Ne foglalkozz senkivel.Aranyos vagy szép vagy, és légy önmagad.a többi nem számít.

Kaposi Tündi

2014. november 18. 17:11

Szia Nóri! Szerintem nagyon is igaz az a mondás, hogy mindenki magából indul ki. Balázs talán saját magával nem elégedett mind külsôleg mind belsôleg. Ezért Te lettél az áldozata neki mert Te mertél változtatni nagyot lépni. És a változás boldoggá tett. :-) Lehet Ö is akart csak félt megtenni. Sokkal könnyebb a saját kudarcaink miatt másokra sárt dobálni. Csakhogy ezek még nem törik össze azt a tükröt amibe minden reggel bele kell néznünk. Talán Balázs így próbál segítségért kiáltani mert különben anélkül hogy észre vennék elmerülne a sikertelenség tengerében. Minden jót a Nóri. Sok eröt és kitartást. :-) Tündi

Nagy Katalin

2014. november 18. 17:19

Még soha nem írtam kommentet, de most megteszem. Nagyon szeretem Nórit, de valahogy ebben a műsorban nem találták el sem a sminkjét, sem a ruháját. Szegény kb. 10 évvel öregebbnek tűnik, mint amennyi valójában. Csak egy pillanatra néztem bele a műsorba, de valóban megdöbbentett engem is, ahogy Nóri kinézett. Lehetséges, hogy a műsor követeli meg ezt a stílust, de nekem Nóri személyiségével sajnos nem összeegyeztethető. A csatornaválátssal kapcsolatban pedig annyit, hogy ha ő úgy érezte,hogy váltania kell, akkor jól tette - bár én ennyire kicsi gyermekek mellől még nem mentem volna vissza dolgozni, bár ezt is csak ő tudja, hogy miért csinálta -. Mindig azt mondogatják, hogy a kisbabáknak mindig biztos és megszokott közeg kell ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat. Én ezért nem vinném az ennyire pici babát el a megszokott kis kuckójából, inkább otthon lennék vele, arról nem is beszélve, hogy az ő immunrendszere nem igazán olyan erős, mint egy felnőtté és így télen elég hamar elkaphat bármit. De ha ő így látja jónak, akkor áldásom rá.

Halász Márta

2014. november 18. 18:12

Kedves Nóri! Nem vagyok egy kommentelős típus, de most meg kell tennem, úgy érzem. Azért tart ez a világ ott ahol, mert az emberek is ilyenek. Sokszor bírálnak, megszólnak, áskálódnak ok nélkül vagy egyszerűen csak rosszindulatúak. Szerintem ezzel mind nem kell törődni. Ahogyan a Pásztor Anna mondta (akit szintén nagyon kedvelek), a nőknek kell ezt a világot "átölelni", hogy valami változzon, én ezen vagyok. Egy rendkívül értelmes, barátságos és kedves embernek tartalak. A lényeg, hogy Te és a családod jól érezzétek magatokat, a többivel pedig nem kell foglalkozni. Bár nekem még nincs gyerekem, viszont tudom mennyire munkás a kis apróságok mellett minden területen helyt állni. Én csak azt tudom kívánni Neked, hogy minden napodban találd meg továbbra is a boldogságot, légy ugyan ilyen sikeres a munkádban és a magánéletben is. A gyerekeitek gyönyörűek, a férjed szeret, egészség legyen, a többi meg nem számít vagy megoldódik! További szép napot kívánva: Mártika

Balló Gáborné Robelin

2014. november 19. 12:22

Nóra már kislány korában is bizonyította, hogy ötször átugorja azokat, akik most leszólják. Sokan szeretnék, ha olyan intelligens gyereke, felesége testvére, barátnője lenne, mint Nóri. De, ha úgy lenne, akkor most azokon is csámcsognának, nem csak Nórikán.

Vass Márti

2014. november 19. 19:28

Nóri, te így is úgy is gyönyörű vagy, még női szemmel is, és értelmes, ne törődj a huhogókkal. Csak azt tudnám, a Sebestyén Balázs mire vág úgy fel, a Balázs show-ra, vagy a Celeb...-re, vagy esetleg a Való Világ-ra?

Archívum